Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

DOM NA WZGÓRZU

Adres obiektu Kolonia Górna 2, 58-320 Walim
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 10 opinii
4.5
Wyposażenie 4.6
Czystość 4.3
Wyżywienie 3.0
Lokalizacja 4.7
Obsługa 4.8
Zgodność z ofertą 4.9
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 26

 
 

Kasia F-G
Dodano: 2015-07-31
Pobyt od: 2015-07-27 do 2015-07-31
 
 
 

Miejsce w pięknej okolicy, szlaki górskie na wyciągnięcie ręki, przejechanie w Góry Stołowe trwa krócej niż 1h, ponadto możliwość stosunkowo szybkiego dojazdu do innych miejscowości, które w tym wyjątkowym zakątku Polski watro zobaczyć. Po wojażach można odpocząć w przytulnym pokoju w ciszy "zakłócanej" odgłosami wiejskiego podwórka (skądinąd bardzo fajne uczucie kiedy rano budzi pianie koguta). W "Domu na Wzgórzu" znaleźć można wygodne pokoje (łazienka do każdego pokoju), kuchnię z wyposażeniem i jadalnię, jest tam duże podwórko i parking z sadem oraz boiskiem do gier wszelkich:) wszystkim opiekuje się bardzo sympatyczna Gospodyni. Ogromny plus za przyjmowanie gości z "dużym psem".


 
 

Agnieszka i Jarosław
Dodano: 2014-08-12
Pobyt od: 2014-08-08 do 2014-08-10
 
 
    

Bardzo polecamy agroturystykę "Dom na wzgórzu". Przemili Gospodarze bardzo dbają o komfort swoich gości. Do dyspozycji przyjezdnych jest duża, dobrze wyposażona kuchnia z jadalnią, ogrodzony parking, miejsce na grilla lub ognisko, a także boisko i huśtawki. O naszym przywiązaniu do tego miejsca niech świadczy fakt, że jesteśmy regularnymi gośćmi od ponad 5 lat.


 
 

M&L
Dodano: 2014-07-18
Pobyt od: 2014-07-05 do 2014-07-09
 
 
 

Polecam Dom na Wzgórzu, który stanowi idealną bazę do zwiedzania pięknych okolic w tym Gór Sowich. Oferta zgodna z opisem. Warto tam wracać.


 
 

Sylwia i Paweł
Dodano: 2013-09-16
Pobyt od: 2013-09-07 do 2013-09-14
 
 
    

Spędziliśmy tydzień w Domku na Wzgórzu i byliśmy zachwyceni. Wszystko oceniamy na 5. Mamy nadzieję, że spotkamy się znów w przyszłym roku, może tym razem już na 2 tyg! Pozdrawiamy


 
 

b
Dodano: 2013-05-06
Pobyt od: 2013-04-30 do 2013-05-05
 
 
   

świetna miejscówka i baza wypadowa dla tych, którzy cenią sobie spokój, chcą zobaczyć i schodzić sporo tras, a jednocześnie nie potrzebują luksusu na miarę hotelu RITZ, w Domu na Wzgórzu za niewielkie pieniądze będą mieli zapewnione bardzo dobre warunki noclegowo-socjalne (m.in. dostęp do w pełni wyposażonej kuchni, pościel). gospodarze serdeczni i gościnni. polecam przez duże "P" pozdrawiam


 
 

agneskej
Dodano: 2013-01-01
Pobyt od: 2012-12-28 do 2013-01-01
 
 
    

Polecam! Fajne i niedrogie miejsce! Dobrze wyposażony aneks kuchenny(poza sprzętami podst.tj.kubki,talerze są też garnki, patelnie, durszlaki, itp.co bardzo się przydaje-jako, że w Walimiu nie ma za wielu miejsc gdzie można coś zjeść)


 
 

Krzysztof Gądek
Dodano: 2012-09-01
Pobyt od: 2012-08-17 do 2012-08-20
 
 
    

Wspaniałe miejsce na pobyt krótki oraz dłuższy.Bardzo dobre warunki odpoczynku.Okolice ciekawe .Polecam !!!!!!!!!!!!


 
 

Kasia i Joachim
Dodano: 2012-08-16
Pobyt od: 2012-08-01 do 2012-08-11
 
 
  

Polecamy spedzic urlop w Dom na Wzgörzu,czyte pokoje mila i spokojna admosfera,przepiekny krajobraz. Pozdrowienia z Niemiec do zobaczenia.


 
 

Turysta Pieszy
Dodano: 2012-07-29
Pobyt od: 2012-07-27 do 2012-07-29
 
 
    

Dom na Wzgórzu (jak sama nazwa wskazuje) położone jest na wzgórzu nad Walimiem - ostre, nieco męczące, "letnie"(jest "zimowe", dłuższe) podejście (turyści bez samochodu muszą się przygotować!). Obiekt posiada wi-fi (dość sprawnie działające), zaś pokoje zaopatrzone są w telewizor. Pokoje z łazienką, chociaż niektóre pokoje posiadają własne łazienki na korytarzu (tzn. każda łazienka przypisana do danego pokoju). Okolica bardzo malownicza, obiekt posiada miejsce do wypoczynku: Ogródek z ławkami, małym oczkiem wodnym i huśtawką, oraz rozległy teren, znajdujący się po drugiej stronie ulicy z dużym parkingiem, wiśniowym sadem, miejscem na ognisko (drewno i chrust są na miejscu), huśtawkami, wiatą i dużym grillem. Łazienka schludna, z prysznicem i gorrrrrącą wodą. Kuchnia bardzo dobrze wyposażona w lodówkę, kuchenkę, kuchenkę mikrofalową oraz talerze, sztućce, itd, plus dość spora jadalnia. Nieodczuwalna, zupełnie nie przeszkadzająca obecność właścicieli (duży plus). Zdjęcia nie "idealizowane", przedstawiają faktyczny stan obiektu. Na terenie Domu ciekawska sunia (właściciele kotów, bądźcie ostrzeżeni!). Jeśli szukasz super-luksusów, możesz się zawieść. Jeśli jednak chcesz odpocząć w przyjemnym miejscu, myślę, że "Dom na Wzgórzu" jest miejscem idealnym.


 
Magda i Marek
Dodano: 2012-07-15
Pobyt od: 2012-07-07 do 2012-07-14
 
 
    

Pobyt w bardzo spokojnym i malowniczym miejscu. Na miejscu ładny sad (dobre wiśnie, miejsce na grilla i ognisko. Wyposażenie kuchni ogólnodostępnej bardzo dobre. Spora jadalnia w której można nawet potańczyć :). W okolicy sporo do zwiedzania (sztolnie, zamki). Dzięki za grzybki :) Pokój lawendowy godny polecenia. Pozdrawiamy M&M


Opinie 1-10 z 26

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie